O nama

Decenije iskustva i uspešnog poslovanja koristimo za zadovoljstvo naših klijenata

Advokatska kancelarija Delić je osnovana 1993. godine u Beogradu, a njen osnivač je Cveta Delić, bivša sudija i advokat. Danas kancelariju vodi advokat Matija Delić, a pravne usluge koje ona pruža su na istom nivou posvećenosti i pouzdanosti.

Naše usluge obuhvataju sve oblasti prava, poput privrednog, parničnog, krivičnog, upravnog i radnog prava. One uključuju pružanje pravnih saveta u vezi sa poslovanjem privrednih društava, akvizicijama, spajanjem i restrukturiranjem preduzeća, zatim usluge pisanja svih vrsta ugovora i sporazuma u privredi, usluge prometa nekretnina, kao i usluge u oblasti građanskih i privrednih sporova. Pored toga, u mogućnosti smo da obezbedimo klijentima radnu snagu iz inostranstva ukoliko drušva na domaćem tržištu ne mogu da pronađu adekvatna rešenja.

Bez obzira na vrstu usluge, svaka od njih ispunjava stroge međunarodne standarde.

Advokat Matija Delić i njegov tim, koji čine dva advokata, pripravnik, doktor ekonomskih nauka, prevodilac,  „office manager“ i dva stalna savetnika u vidu bivših sudija, se stalno pridržavaju ovih standarda. Oni blisko sarađuju sa klijentima kako bi u potpunosti razumeli njihove potrebe, što im omogućava da nađu nova, efikasna rešenja. Objedinjujući opsežna znanja i višegodišnje iskustvo, ovaj tim ne samo što prilagođava usluge klijentovim potrebama već i rešava bilo koje potencijalne probleme – štiteći i obezbeđujući potpunu privatnost i zaštitu svojih klijenata.

Naš pravni tim

Upoznajte lica koja stoje iza vašeg pravnog uspeha

Matija Delić
Advokat | Osnivač
Aleksandar Božović
Advokat
Marija Seferović
Advokatski pripravnik
Prof. dr Danica Rajin
Poreski i knjigovodstveni savetnik
Marija Memon
Prevodilac
Recenzije zadovoljnih klijenata

Pročitajte šta naši klijenti kažu o našem poslovanju

testimonial-1
Stojan Milivojević

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa advokatskom kancelarijom Delić uverio sam se u njihovu profesionalnost kao i u to da im je klijent na prvom mestu.

Bojan Pavlović

Advokatska kancelarija sa dugogodišnjom tradicijom koja pruža kompletan opseg pravne pomoći tokom života.

Đorđe Drndarski

Advokatska kancelarija koju čini tim proaktivnih i ljubaznih mladih pravnika. Izuzetno odgovorni prema svojim klijentima i otvoreni za saradnju.

Naši klijenti

Dugogodišnja saradnja sa kompanijama koje su rasle uz nas i naše pravno savetovanje